MITÄ TARJOAMME

Paljun vuokrausta

Mikäpä se olisi mukavampi tapa rentoutua työviikon jälkeen, juhliessa polttareita, häitä, syntymäpäiviä, valmistujaisia kuin kylpeä porukalla lämpimässä ja tilavassa paljussa.

Kauttamme vuokrattavana uuden karhea palju peräkärryssä. Palju on kooltaan ISO, tilavuudeltaan 1650 litraa. Paljun allasosa on kestävää ja hygieenistä lasikuitua. Paljuun mahtuu 6-8 aikuista kerrallaan kylpemään. Paljussa tunnelmaa luovat reunusta koristavat vaihtuvalla värityksellä olevat ledit.

Paljun vuokrauksen hinnat (hinnat sis.alv24%):

  • - Viikonloppu pe-su 150e
  • - Arkivuorokausi 60e
  • - Juhlapyhät ja pidemmät ajat sopimuksen mukaan.

Palju sijaitsee Oulun Haukiputaalla, mutta sovittaessa mahdollista kuljettaa esim. Oulun keskustaan tai muualle lähistölle.

Palju luovutetaan aina pestynä ja desinfioituna. Paljun lämmittämiseen tarvitset polttopuita. Jos itseltä ei niitä löydy, niin kysy tilausta tehdessä tarjous myös niistä.

Paljun vuokraamisen alaikäraja on 22v ja virheetön luottotietohistoria, jonka tarkistamme tarvittaessa. Paljua saa vetää normaalilla B-ajokortilla.

Varaa palju laittamalla viestiä tai soita p.0443558400. Maksutavat: lasku etukäteen tai maksukortit.


Peräkärryn vuokrausta

Vuoraamme kuomutonta yksiakselista peräkärryä.

Kärryn vuokrauksen hinnat (hinnat sis.alv24%):

  • - Viikonloppu pe-su 20e
  • - Vuorokausi 10e
  • - Pidemmät ajat sopimuksen mukaan.

Kärry sijaitsee Oulun Haukiputaalla josta kärry tulee noutaa ja palauttaa.

Kärryn vuokraamisen alaikäraja on 22v ja virheetön luottotietohistoria, jonka tarkistamme tarvittaessa. Paljua saa vetää normaalilla B-ajokortilla.

Varaa kärry laittamalla viestiä tai soita p.0443558400. Maksutavat: lasku etukäteen tai maksukortit.